top of page

«Η ΠΟΝΤΙΚΟΝΥΦΟΥΛΑ»

Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα «Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη»

Υπό την καθοδήγηση έμπειρου θεατροπαιδαγωγού, τα παιδιά θα ανακαλύψουν κρυμμένους θησαυρούς, θα λύσουν γρίφους, θα μαζέψουν στοιχεία και θα τα χρησιμοποιήσουν για να ξεκλειδώσουν ένα λαϊκό παραμύθι από την Ταϊβάν, την «Ποντικονυφούλα». Το παραμύθι θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια των παιδιών μέσα από θεατρικά παιχνίδια, υπόδυση ρόλων και δραματοποιημένη αφήγηση, για να επεξεργαστούμε το ερώτημα «Το να είναι κανείς ο πιο μεγάλος σημαίνει ότι είναι και ο πιο δυνατός;». Δεν έχει σημασία αν είσαι μικρός ή διαφορετικός, έχεις τη δική σου προσωπικότητα και τις δικές σου δεξιότητες.


Ένα παραμύθι για τη δύναμη της μοναδικότητας!


Για πληροφορίες και εγγραφές παρακαλώ μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Μουσείου Παραμυθιού 22376522. Λόγω περιορισμένων θέσεων η προκράτηση σας θεωρείται απαραίτητη.
















Θεατροπαιδαγωγικό Πρόγραμμα «Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη»

Υπό την καθοδήγηση έμπειρου θεατροπαιδαγωγού, τα παιδιά θα ανακαλύψουν κρυμμένους θησαυρούς, θα λύσουν γρίφους, θα μαζέψουν στοιχεία και θα ταχρησιμοποιήσουν για να ξεκλειδώσουν ένα λαϊκό παραμύθι από την Ταϊβάν, την «Ποντικονυφούλα». Το παραμύθι θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια των παιδιώνμέσα από θεατρικά παιχνίδια, υπόδυση ρόλων και δραματοποιημένη αφήγηση, για να επεξεργαστούμε το ερώτημα «Το να είναι κανείς ο πιο μεγάλος σημαίνει ότιείναι και ο πιο δυνατός;». Δεν έχει σημασία αν είσαι μικρός ή διαφορετικός, έχεις τη δική σου προσωπικότητα και τις δικές σου δεξιότητες. Ένα παραμύθι για τηδύναμη της μοναδικότητας!

bottom of page