γιορτή στο μουσείο

Tea Afternoon

a

Tea afternoons… στο Μουσείο Παραμυθιού!

Αγαπημένοι μας φίλοι το Μουσείο Παραμυθιού σας προσκαλεί στα πιο παραμυθένια απογεύματα, με γευστικότατες ιστορίες και αρωματικό τσάι!

 

Κάθε μήνα μια ιστορία θα ζωντανεύει στο Μουσείο Παραμυθιού μέσα από ένα διαδραστικό θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα δίνοντας στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να γνωρίσουν τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας, ενώ οι γονείς θα έχουν τη  ευκαιρία να απολαύσουν το τσάι τους στην γκαλερί του Μουσείου « Τσάι με την Αλίκη»

 

Πάρτε τους αγαπημένους σας φίλους, επιλέξετε την ημέρα και ώρα και σας περιμένουμε για ένα απολαυστικό απόγευμα στο Μουσείο Παραμυθιού!!

Για κρατήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Μουσείου Παραμυθιού 22376522.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ το παιδάκι ( έκπτωση 10 ευρώ στα αδελφάκια)

Το Μουσείο Παραμυθιού προσφέρει την δυνατότητα της διοργάνωσης πάρτυ γενεθλίων στο χώρο του Μουσείου. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να γιορτάσουν με ένα εναλλακτικό και ποιοτικό τρόπο τα γενέθλιά τους, σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον που αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών προσφέροντας παράλληλα χαρά και διασκέδαση.

Το Μουσείο Παραμυθιού υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους και τους καλεί να μεταμορφωθούν στους ήρωες των αγαπημένων τους παραμυθιών και μέσα από ειδικά σχεδιασμένα θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα να εξερευνήσουν το Μουσείο και να ταξιδέψουν στον κόσμο του παραμυθιού και της διασκέδασης!

Τα προγράμματα μας σχεδιάζουν και υλοποιούν έμπειροι εκπαιδευτικοί –θεατροπαιδαγωγοί και περιλαμβάνουν αφήγηση παραμυθιών, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, δραματοποίηση, εικαστικές δραστηριότητες.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των ποικίλων δράσεων του Μουσείου Παραμυθιού οι ημερομηνίες που διατίθονται για πάρτυ γενεθλίων είναι περιορισμένες, για αυτό και είναι απαραίτητη η έγκαιρη προκράτηση σας.

προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για εσάς

Οικογενειακά Προγράμματα

a