top of page

Γιατί παιδί μου δεν ακούς;

Διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς

«Γιατί παιδί μου δεν ακούς; Συζήτηση γύρω από την δημιουργία ορίων και την εφαρμογή κανόνων στην οικογένεια»


Τετάρτη13/12/12, 18:00-19:30

Δωρεάν συμμετοχή


Για να συμμετάσχετε μπορείτε να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:


Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/81688306783?pwd=Mbxc1OabUig0wjcX3oC2iMoDRKebgT.1


Meeting ID: 816 8830 6783

Passcode: 333138


Αγαπητοί γονείς με χαρά ανακοινώνουμε το επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο του τρίτου κύκλου του προγράμματος Family Academy με τίτλο: “Γιατί παιδί μου δεν ακούς ; Συζήτηση γύρω από την δημιουργία ορίων και την εφαρμογή κανόνων στην οικογένεια” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00-19:30. Συντονίστρια του σεμιναρίου θα είναι η Ζωή Μαργέλη, ψυχολόγος, Παιγνιοθεραπεύτρια, συνεργάτης Ελληνικού Ινστιτούτου Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας «το ‘Άθυρμα».


Το πρόγραμμα Family Academy διοργανώνεται από το Μουσείο Παραμυθιού σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, με την στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, κας Δέσπως Μιχαηλίδου.


Βιογραφικό Ζωή Μαργέλη


Η Ζωή Μαργέλη είναι ψυχολόγος και πιστοποιημένη παιγνιοθεραπεύτρια εκπαιδευμένη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας. Πιστεύει στη δύναμη του παιχνιδιού και του παραμυθιού ως εργαλείο εκπαίδευσης και θεραπείας και έχει εργαστεί σε χώρους θεραπειών κάνοντας ατομικές και ομαδικές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες. Είναι συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας «Άθυρμα» όπου εργάζεται ψυχοθεραπευτικά, διεξάγοντας ατομικές συνεδρίες με ενήλικες και εφήβους και συμμετέχει ως εκπαιδεύτρια στα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει το Άθυρμα σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε περιοδικά για γονείς και παιδαγωγούς.










bottom of page